Jouw profiel

Registreren Inloggen

Online Class: Motiveren kun je leren

thumbnail placeholder
Start nu voor
0
dagdeel
E-learning

Het gaat hierbij niet alleen om wát je zegt, maar vooral om hóe je dit zegt.

Tijdens deze live online training via Zoom, waarin je met onze ervaren trainers en andere professionals actief aan de slag gaat, leer je hoe je je collega’s zó aanhaakt dat ze het helemaal voor zich zien.

In deze online training ligt de nadruk op het herkennen van situaties waarin je vastloopt en ontdekken hoe je dit anders kunt aanpakken. We staan kort stil bij de theorie van het Invloedmodel®, daarna gaan we actief met elkaar aan de slag in kleine (online) groepen van 3 personen.

Agenda :
Het gaat hierbij niet alleen om wát je zegt, maar vooral om hóe je dit zegt. Tijdens deze live online training via Zoom, waarin je met onze ervaren trainers en andere professionals actief aan de slag gaat, leer je hoe je je collega’s zó aanhaakt dat ze het helemaal voor zich zien. In deze online training ligt de nadruk op het herkennen van situaties waarin je vastloopt en ontdekken hoe je dit anders kunt aanpakken. We staan kort stil bij de theorie van het Invloedmodel®, daarna gaan we actief met elkaar aan de slag in kleine (online) groepen van 3 personen.


No reviews for this course ...

Afspeellijst

company logo
zuidema

Locaties

Online

Prijs vanaf

E-learning : € 295

BTW: €

Schrijf je inE-learning
photo daniel

Direct vrijblijvend een 15 minuten scholingsconsult