Jouw profiel

Registreren Inloggen

Online Class: Soepel Samenwerken

Start nu voor 295
0
dagdeel
E-learning

 Je eerste reactie is misschien om je plan erdoor te duwen, maar je weet dat dat je niet het gewenste resultaat oplevert. Ervaar hoe je sneller je doel bereikt als je aandacht hebt voor de ander. Ontdek wat het je oplevert als je de (werk)relatie en jouw doel in balans houdt.

Tijdens deze live online training via Zoom, waarin je met onze ervaren trainers en andere professionals actief aan de slag gaat, leer je hoe je anderen aanhaakt door vanuit hun perspectief te kijken en ze zo mee te krijgen met jouw plannen en ideeën.

In deze online training ligt de nadruk op het herkennen van situaties waarin je vastloopt en ontdekken hoe je dit anders kunt aanpakken. We staan kort stil bij de theorie van het Invloedmodel®, daarna gaan we actief met elkaar aan de slag in kleine (online) groepen van 3 personen.

Agenda :
Je eerste reactie is misschien om je plan erdoor te duwen, maar je weet dat dat je niet het gewenste resultaat oplevert. Ervaar hoe je sneller je doel bereikt als je aandacht hebt voor de ander. Ontdek wat het je oplevert als je de (werk)relatie en jouw doel in balans houdt. Tijdens deze live online training via Zoom, waarin je met onze ervaren trainers en andere professionals actief aan de slag gaat, leer je hoe je anderen aanhaakt door vanuit hun perspectief te kijken en ze zo mee te krijgen met jouw plannen en ideeën. In deze online training ligt de nadruk op het herkennen van situaties waarin je vastloopt en ontdekken hoe je dit anders kunt aanpakken. We staan kort stil bij de theorie van het Invloedmodel®, daarna gaan we actief met elkaar aan de slag in kleine (online) groepen van 3 personen.


No reviews for this course ...

Afspeellijst

company logo
zuidema

Locaties

Online

Prijs vanaf

E-learning : € 295

BTW: €

Schrijf je in

Direct vrijblijvend een 15 minuten scholingsconsult