Jouw profiel

Registreren Inloggen

Opleiding workplace management in 6-dagdelen

Beschikbaarheid en prijs

2
4 dagdeel
Opleidingen

Met de opkomst van kenniswerk neemt de noodzaak voor organisaties toe om medewerkers adequaat te ondersteunen bij de dagelijkse uitvoering van hun werkzaamheden, zowel in de kantooromgeving als op de werkplek thuis. Deze ontwikkeling vraagt om een integrale benadering van workplace management: vakgebieden als human resource management, ICT, vastgoed, facility management en mobiliteit zijn in de context van de werkomgeving nadrukkelijk met elkaar verbonden. Dit komt bij steeds meer thema’s naar voren, zoals: vitaliteit en welzijn van de medewerker, workplace branding, hybride werken, duurzaamheid. Daarbij werkt de coronacrisis als katalysator; manieren van werken veranderen structureel en mensen zijn zich meer bewust van hun behoeften en werkomgeving.

Deze ontwikkeling vraagt om T-shaped workplace professionals, die specialistische vakkennis combineren met brede basiskennis van alle betrokken disciplines. Ook hebben vaardigheden nodig om met een brede blik te kunnen analyseren en communiceren, zowel met gebruikers als met beslissers.

De opleiding bestaat uit 6 modules:

Introductie workplace management | Jan Gerard Hoendervanger – Hoofddocent
Mens en organisatie | Ruurd Baane – Eigenaar Bright & Company
Werklocaties en mobiliteit | Cees van der Spek – Public affairs & corporate relations director EDGE Technologies
Werkplek en services | Hester van Sprang & Arrien Termaat – Oprichters MeerWaarde huisvestingadvies
ICT en Smart buildings | Edwin Koose – Algemeen directeur bij Ventus
Businesscase en afronding | Jan Gerard Hoendervanger – Hoofddocent
Daarnaast wordt een realistische businesscase ontwikkeld, als rode draad door de modules. Hierdoor leer je de nieuwe inzichten en vaardigheden meteen toe te passen in de praktijk. De businesscase verschilt per editie en speelt altijd in op de actualiteit, zodat alle geleerde stof direct toepasbaar is.

De belofte die wij maken

Als de WorkPlace Academy geloven wij erin dat theorie en praktijk hand in hand gaan. Wij hebben daardoor de experts uit de markt en het onderwijs samengebracht en de opleiding workplace management ontwikkelt. Gedurende de 6 modules leer jij de kennis en vaardigheden kennen en toepasbaar maken, zodat jij hier binnen jouw organisatie direct mee aan de slag kan gaan. Zijn er achteraf nog vragen? Dan hebben wij ons expert netwerk dat wij altijd kunnen inschakelen om jou verder te helpen.

Agenda :
Dag 1 | 10h00 – 17h00 | AM Utrecht Dag 2 | 13h00 – 17h00 | EDGE West | Amsterdam Dag 3 | 13h00 – 17h00 | VGZ Arnhem Dag 4 | 10h00 – 18h30 | Cisco Amsterdam
For who :
De opleiding is voor professionals op de vakgebieden van Facility Management, Human Resource Management, ICT, vastgoed, mobiliteit, maintenance en duurzaamheid. Daarbij is drie jaar relevante werkervaring op HBO- of WO-niveau wenselijk. De opleiding is gericht op verbreding en op samenwerking tussen de verschillende vakdisciplines.
Results :
Je hebt kennis over de verschillende disciplines die komen kijken bij het hedendaagse workplace management. Je weet daarbij de vaardigheden toe te passen binnen jouw organisatie en kan samenwerken met de andere betrokken afdelingen.

06 Okto - 10 Nov

Verschillende locaties in de randstad

€ 1750

Cursus

06 Okto, 00:00, Verschillende

13 Okto, 00:00, Verschillende

03 Nov, 00:00, Verschillende

10 Nov, 00:00, Verschillende

Boek training

1x reguliere trainingsprijs

€ 1750

€ 1750

datum

Product price: 1.750,00
Total options:
Order total:

Skills

50

Workforce management

Livelean

Super relevant onderwerp met de opkomst van het hybride werken. Aanrader om aan deel te nemen!

company logo
WorkPlace Academy

Locaties

Verschillende locaties in de randstad

Prijs vanaf

Opleidingen: € 1750

BTW: € 367.5

You want to continue reading

Please purchase this to continue

Buying Now

Not Sure which is right now for you ? Discover the benefits of taking this course now