Jouw profiel

Registreren Inloggen

Schriftelijk en Zakelijk Communiceren

thumbnail placeholder
Start nu voor
0
dagdee
Opleidingen

Krijg handvatten om teksten die je mailt of per post verstuurt kraakhelder te krijgen. Zo kun je zo effectief mogelijk de reactie bewerkstelligen die jij voor ogen hebt. Dat leer je tijdens deze zakelijke communicatietraining bij Kenneth Smit Direct.

Tijdens de training wordt er op drie niveaus naar de teksten gekeken. Dat zijn de volgende drie niveaus: de tekst als geheel, de alinea's en de zinsbouw.

De volgende onderwerpen worden in de training behandeld:

  • Tekst als geheel
  • Wat is het doel?
  • Welke opbouw hanteer je daarbij?
  • Alinea’s
  • Kernzin
  • Zinsbouw
  • Sterke actieve zinnen
  • Volgorde van zinnen


Wat levert deze training op

Na het volgen van deze training weet je hoe je een zo effectief mogelijke tekst kan maken om zo ook de reactie te krijgen die je voor ogen hebt.

Doorgangsgarantie
Door onze unieke doorgangsgarantie is er altijd een optie om de training te volgen.

Persoonlijke ondersteuning
Na afsluiting van de training is de trainer beschikbaar voor online persoonlijke ondersteuning. Bijvoorbeeld om nog kort met elkaar praktijksituaties te bespreken. Wel zo fijn!

Agenda :
Krijg handvatten om teksten die je mailt of per post verstuurt kraakhelder te krijgen. Zo kun je zo effectief mogelijk de reactie bewerkstelligen die jij voor ogen hebt. Dat leer je tijdens deze zakelijke communicatietraining bij Kenneth Smit Direct. Tijdens de training wordt er op drie niveaus naar de teksten gekeken. Dat zijn de volgende drie niveaus: de tekst als geheel, de alinea's en de zinsbouw. De volgende onderwerpen worden in de training behandeld: Tekst als geheelWat is het doel?Welke opbouw hanteer je daarbij?Alinea’sKernzinZinsbouwSterke actieve zinnenVolgorde van zinnen Wat levert deze training op Na het volgen van deze training weet je hoe je een zo effectief mogelijke tekst kan maken om zo ook de reactie te krijgen die je voor ogen hebt. Doorgangsgarantie Door onze unieke doorgangsgarantie is er altijd een optie om de training te volgen. Persoonlijke ondersteuning Na afsluiting van de training is de trainer beschikbaar voor online persoonlijke ondersteuning. Bijvoorbeeld om nog kort met elkaar praktijksituaties te bespreken. Wel zo fijn!


No reviews for this course ...
photo daniel

Direct vrijblijvend een 15 minuten scholingsconsult