Jouw profiel

Registreren Inloggen

Situationeel en Persoonsgebonden Leiderschap

Beschikbaarheid en prijs

0
2 dagdeel
Opleidingen

Als manager of teamleider wordt jouw functioneren grotendeels bepaald door de motivatie, kwaliteiten en prestaties van je team. Maar verschillende situaties en personen vragen ook om een verschillende aanpak van jou als manager. In deze leiderschapstraining van Kenneth Smit Direct ga je aan de slag met situationeel en persoonsgebonden leiderschap. Na de training weet je wat je in welke situatie bij de verschillende typen mensen moet doen.

Tijdens deze training verwerf je praktische vaardigheden die je later gemakkelijk zelf kunt toepassen. Daarnaast wordt er ingezoomd op het onderwerp communicatie; verschillende persoonlijkheden vragen namelijk ook vaak om een verschillende manier van communicatie. De ene houdt bijvoorbeeld meer van een korte, maar krachtige communicatie, terwijl de ander het fijn vindt om eerst een kleine social talk te hebben. Tevens ga je veel oefenen, iedere deelnemer brengt voorbeelden mee uit zijn/haar dagelijkse praktijk. Deze training is geschikt voor managers en leidinggevenden die willen leren hoe ze verschillende teamleden situatieafhankelijk kunnen motiveren of aanspreken.

Agenda :
Als manager of teamleider wordt jouw functioneren grotendeels bepaald door de motivatie, kwaliteiten en prestaties van je team. Maar verschillende situaties en personen vragen ook om een verschillende aanpak van jou als manager. In deze leiderschapstraining van Kenneth Smit Direct ga je aan de slag met situationeel en persoonsgebonden leiderschap. Na de training weet je wat je in welke situatie bij de verschillende typen mensen moet doen. Tijdens deze training verwerf je praktische vaardigheden die je later gemakkelijk zelf kunt toepassen. Daarnaast wordt er ingezoomd op het onderwerp communicatie; verschillende persoonlijkheden vragen namelijk ook vaak om een verschillende manier van communicatie. De ene houdt bijvoorbeeld meer van een korte, maar krachtige communicatie, terwijl de ander het fijn vindt om eerst een kleine social talk te hebben. Tevens ga je veel oefenen, iedere deelnemer brengt voorbeelden mee uit zijn/haar dagelijkse praktijk. Deze training is geschikt voor managers en leidinggevenden die willen leren hoe ze verschillende teamleden situatieafhankelijk kunnen motiveren of aanspreken.

13 Juni

datum

Product price: 675,00
Total options:
Order total:

1

13 Juni, 09:30, BILTHOVEN

€ 675

13 Juni

datum

Product price: 675,00
Total options:
Order total:

1

13 Juni, 09:30, EINDHOVEN

€ 675

13 Juni

datum

Product price: 675,00
Total options:
Order total:

1

13 Juni, 09:30, AMSTERDAM

€ 675

13 Juni

datum

Product price: 675,00
Total options:
Order total:

1

13 Juni, 09:30, ZWOLLE

€ 675

Skills

Motiveren

No reviews for this course ...
company logo
Kenneth Smit direct

Locaties

BILTHOVEN

Prijs vanaf

Opleidingen: € 675

BTW: € 141