Jouw profiel

Registreren Inloggen

Virtual Classroom Become a Salesprofessional

Beschikbaarheid en prijs

0
6 dagdeel
Opleidingen

Ben je nog vrijwel onbekend met het fenomeen sales, maar ben je wel nieuwsgierig? Dan is deze online training echt iets voor jou.

Deze online training is een basistraining in sales van Kenneth Smit Direct. Deze salestraining is dan ook geschikt voor mensen die indirect veel te maken hebben met sales, maar er zelf niets meedoen. Tijdens de twee sessies ga je aan de slag met een aantal basisprincipes in de sales, maar je gaat voornamelijk zelf aan de slag. Want daar gaat het bij sales eigenlijk om: het zelf doen én er beter in worden door vallen en opstaan.

Daarnaast krijg je 6 weken toegang tot onze unieke sales app. Lees hieronder meer over deze app.

De volgende onderwerpen worden behandeld in de training:

  • Introductie over sales
  • Hoe ziet een verkoopgesprek eruit?
  • Vraagtechnieken


Wat levert deze training op
Na de training ga je naar huis met een beter beeld van sales, maar ook met concrete tips wat jij kan doen in een verkoopgesprek.

Agenda :
Ben je nog vrijwel onbekend met het fenomeen sales, maar ben je wel nieuwsgierig? Dan is deze online training echt iets voor jou. Deze online training is een basistraining in sales van Kenneth Smit Direct. Deze salestraining is dan ook geschikt voor mensen die indirect veel te maken hebben met sales, maar er zelf niets meedoen. Tijdens de twee sessies ga je aan de slag met een aantal basisprincipes in de sales, maar je gaat voornamelijk zelf aan de slag. Want daar gaat het bij sales eigenlijk om: het zelf doen én er beter in worden door vallen en opstaan. Daarnaast krijg je 6 weken toegang tot onze unieke sales app. Lees hieronder meer over deze app. De volgende onderwerpen worden behandeld in de training: Introductie over salesHoe ziet een verkoopgesprek eruit?Vraagtechnieken Wat levert deze training op Na de training ga je naar huis met een beter beeld van sales, maar ook met concrete tips wat jij kan doen in een verkoopgesprek.

11 Apr - 25 Apr

€ 499

Cursus

11 Apr, 10:00,

25 Apr, 10:00,

Boek training

1x reguliere trainingsprijs

€ 499

€ 499

datum

Product price: 499,00
Total options:
Order total:

23 Mei - 30 Mei

€ 499

Cursus

23 Mei, 10:00,

30 Mei, 10:00,

Boek training

1x reguliere trainingsprijs

€ 499

€ 499

datum

Product price: 499,00
Total options:
Order total:

05 Dec - 19 Dec

€ 499

Cursus

05 Dec, 10:00,

19 Dec, 10:00,

Boek training

1x reguliere trainingsprijs

€ 499

€ 499

datum

Product price: 499,00
Total options:
Order total:

Skills

No reviews for this course ...
company logo
Kenneth Smit direct

Locaties

Prijs vanaf

Opleidingen: € 499

BTW: € 104