Jouw profiel

Registreren Inloggen

Virtual Classroom Effectief Beïnvloeden

Beschikbaarheid en prijs

0
6 dagdeel
Opleidingen

Door middel van de verschillende beïnvloedingsstijlen leer jij in deze online beïnvloedingstraining van Kenneth Smit Direct welke situatie om welk middel vraagt. Vergroot je invloed, zonder formele macht maar op een bewuste en respectvolle manier.

Het is fijn als dingen precies gaan zoals je wilt. Maar hoe bereik je dit zonder anderen te passeren? En zonder terug te vallen op een bepaalde machtspositie? De training Effectief Beïnvloeden brengt je alle kneepjes van het vak bij. Op een bewuste en vooral respectvolle manier. Neem anderen overtuigend mee in jouw plannen, zonder dat zij het gevoel hebben de discussie te verliezen. Maak kennis met de verschillende beïnvloedingsstijlen en leer welke wanneer het meest effectief is.

De volgende onderwerpen worden in deze virtual classroom behandeld:

  • Verschillende beïnvloedingsstijlen
  • Welke stijl heeft wanneer het meeste effect
  • Mensen overtuigend meekrijgen
Agenda :
Door middel van de verschillende beïnvloedingsstijlen leer jij in deze online beïnvloedingstraining van Kenneth Smit Direct welke situatie om welk middel vraagt. Vergroot je invloed, zonder formele macht maar op een bewuste en respectvolle manier. Het is fijn als dingen precies gaan zoals je wilt. Maar hoe bereik je dit zonder anderen te passeren? En zonder terug te vallen op een bepaalde machtspositie? De training Effectief Beïnvloeden brengt je alle kneepjes van het vak bij. Op een bewuste en vooral respectvolle manier. Neem anderen overtuigend mee in jouw plannen, zonder dat zij het gevoel hebben de discussie te verliezen. Maak kennis met de verschillende beïnvloedingsstijlen en leer welke wanneer het meest effectief is. De volgende onderwerpen worden in deze virtual classroom behandeld: Verschillende beïnvloedingsstijlenWelke stijl heeft wanneer het meeste effectMensen overtuigend meekrijgen

07 Apr - 21 Apr

€ 499

Cursus

07 Apr, 09:00,

21 Apr, 09:00,

Boek training

1x reguliere trainingsprijs

€ 499

€ 499

datum

Product price: 499,00
Total options:
Order total:

14 Sept - 28 Sept

€ 499

Cursus

14 Sept, 09:00,

28 Sept, 09:00,

Boek training

1x reguliere trainingsprijs

€ 499

€ 499

datum

Product price: 499,00
Total options:
Order total:

01 Dec - 15 Dec

€ 499

Cursus

01 Dec, 09:00,

15 Dec, 09:00,

Boek training

1x reguliere trainingsprijs

€ 499

€ 499

datum

Product price: 499,00
Total options:
Order total:

Skills

No reviews for this course ...
company logo
Kenneth Smit direct

Locaties

Prijs vanaf

Opleidingen: € 499

BTW: € 104