Jouw profiel

Registreren Inloggen

Virtual Classroom Schriftelijk en Zakelijk Communiceren

Beschikbaarheid en prijs

0
4 dagdeel
Opleidingen

Krijg handvatten om teksten die je mailt of per post verstuurt kraakhelder te krijgen. Zo kun je zo effectief mogelijk de reactie bewerkstelligen die jij voor ogen hebt.

Tijdens deze online zakelijke communicatietraining van Kenneth Smit Direct wordt er op drie niveaus naar de teksten gekeken. Dat zijn de volgende drie niveaus: de tekst als geheel, de alinea’s en de zinsbouw.

De volgende onderwerpen worden in de virtual classroom behandeld:

  • Tekst als geheel
  • Wat is het doel?
  • Welke opbouw hanteer je daarbij?
  • Alinea’s
  • Kernzin
  • Zinsbouw
  • Sterke actieve zinnen
  • Volgorde van zinnen


Wat levert deze virtual classroom op

Na het volgen van deze training weet je hoe je een zo effectief mogelijke tekst kan maken om zo ook de reactie te krijgen die je voor ogen hebt.

Doorgangsgarantie
Door onze unieke doorgangsgarantie is er altijd een optie om de training te volgen.

Persoonlijke ondersteuning
Na afsluiting van de training is de trainer beschikbaar voor online persoonlijke ondersteuning. Bijvoorbeeld om nog kort met elkaar praktijksituaties te bespreken. Wel zo fijn!

Agenda :
Krijg handvatten om teksten die je mailt of per post verstuurt kraakhelder te krijgen. Zo kun je zo effectief mogelijk de reactie bewerkstelligen die jij voor ogen hebt. Tijdens deze online zakelijke communicatietraining van Kenneth Smit Direct wordt er op drie niveaus naar de teksten gekeken. Dat zijn de volgende drie niveaus: de tekst als geheel, de alinea's en de zinsbouw. De volgende onderwerpen worden in de virtual classroom behandeld: Tekst als geheelWat is het doel?Welke opbouw hanteer je daarbij?Alinea’sKernzinZinsbouwSterke actieve zinnenVolgorde van zinnen Wat levert deze virtual classroom op Na het volgen van deze training weet je hoe je een zo effectief mogelijke tekst kan maken om zo ook de reactie te krijgen die je voor ogen hebt. Doorgangsgarantie Door onze unieke doorgangsgarantie is er altijd een optie om de training te volgen. Persoonlijke ondersteuning Na afsluiting van de training is de trainer beschikbaar voor online persoonlijke ondersteuning. Bijvoorbeeld om nog kort met elkaar praktijksituaties te bespreken. Wel zo fijn!

11 Mei - 25 Mei

€ 499

Cursus

11 Mei, 09:00,

25 Mei, 09:00,

Boek training

1x reguliere trainingsprijs

€ 499

€ 499

datum

Product price: 499,00
Total options:
Order total:

08 Nov - 22 Nov

€ 499

Cursus

08 Nov, 09:00,

22 Nov, 09:00,

Boek training

1x reguliere trainingsprijs

€ 499

€ 499

datum

Product price: 499,00
Total options:
Order total:

Skills

50

Communicatie

50

Communicatie

No reviews for this course ...
company logo
Kenneth Smit direct

Locaties

Prijs vanaf

Opleidingen: € 499

BTW: € 104