Jouw profiel

Registreren Inloggen

Winnend Onderhandelen

thumbnail placeholder
Start nu voor
0
dagdee
Opleidingen

Je hebt te maken met complexe onderhandelingen waar meerdere belangen bij elkaar komen en het om meer dan alleen geld gaat. Je wilt graag meer uit deze onderhandelingen halen, maar hoe?

Succesvol sturing geven aan een onderhandeling kan alleen als je alle kennis over het onderhandelproces bezit en bewust bent van jouw invloedgedrag.

Met behulp van het Invloedmodel® zorg je ervoor dat je effectief invloed kunt uitoefenen op het gehele onderhandelproces. Dit model is de basis van dit intensieve programma, dat bestaat uit twee blokken van twee trainingsdagen.

Wat leer je tijdens de training

·         Meer uit onderhandelingen halen

·         Effectief invloed uitoefenen

·         Bewustwording van jouw invloed

·         Kennis over het onderhandelingsproces

Agenda :
Je hebt te maken met complexe onderhandelingen waar meerdere belangen bij elkaar komen en het om meer dan alleen geld gaat. Je wilt graag meer uit deze onderhandelingen halen, maar hoe? Succesvol sturing geven aan een onderhandeling kan alleen als je alle kennis over het onderhandelproces bezit en bewust bent van jouw invloedgedrag. Met behulp van het Invloedmodel® zorg je ervoor dat je effectief invloed kunt uitoefenen op het gehele onderhandelproces. Dit model is de basis van dit intensieve programma, dat bestaat uit twee blokken van twee trainingsdagen. Wat leer je tijdens de training · Meer uit onderhandelingen halen · Effectief invloed uitoefenen · Bewustwording van jouw invloed · Kennis over het onderhandelingsproces


No reviews for this course ...

Afspeellijst

company logo
zuidema

Locaties

Online

Prijs vanaf

Opleidingen : € 2995

BTW: €

Koop deze Opleidingen
photo daniel

Direct vrijblijvend een 15 minuten scholingsconsult