Livelearn
search Inloggen search Registreren

Jouw profiel

Registreren Inloggen

Het is gratis

Onbeperkte Groei: Ontdek Ons LXP en Word Lid van een Dynamische Leercommunity!

Bij ons LiveLearn LXP-platform geloven we in toegankelijkheid en waarde voor onze gebruikers. Daarom bieden we onze LXP gratis aan voor individuele gebruikers. Hoe is dit mogelijk? We werken samen met organisaties die geïnteresseerd zijn in het aansluiten van hun medewerkers op ons platform.

Deze organisaties betalen een vergoeding om toegang te krijgen tot ons LXP-platform voor hun team. Dit stelt ons in staat om een hoogwaardige, gratis leerervaring aan te bieden aan individuele gebruikers. Wanneer je bent aangesloten bij een bedrijfsaccount, krijg je toegang tot alle krachtige functies en leermogelijkheden die ons LXP te bieden heeft.

Dit betekent dat je kunt profiteren van gepersonaliseerde leerpaden, interactieve cursussen, samenwerkingsmogelijkheden en geavanceerde analysetools, allemaal zonder kosten voor jou als individuele gebruiker. We streven ernaar om een win-winsituatie te creëren waarbij organisaties kunnen investeren in de groei en ontwikkeling van hun medewerkers, terwijl individuele gebruikers profiteren van een hoogwaardig LXP zonder financiële lasten.

Onze focus ligt op het creëren van een dynamische leeromgeving die iedereen in staat stelt om hun vaardigheden en kennis te vergroten, ongeacht hun financiële mogelijkheden. We geloven dat leren een fundamenteel recht is en we zijn er trots op dat we via ons unieke businessmodel toegang kunnen bieden tot ons LXP zonder kosten voor individuele gebruikers.

Dus sluit je aan bij ons LXP en ontdek de onbegrensde mogelijkheden van leren en groeien. Dankzij onze samenwerking met organisaties kunnen we jou een waardevolle en gratis leerervaring bieden. Bereid je voor op een reis van voortdurende ontwikkeling en prestaties, terwijl wij je ondersteunen op elk leerpad dat je kiest.

Creëer een account

Voor jou!

Een altijd gratis leeromgeving om je oneindig door te laten groeien; word de expert in de markt.

Voor opleiders / experts

Ben jij een expert, opleider of coach? Unlock je teacher omgeving en deel / verkoop direct je kennis.

Voor werkgevers

Je bedrijf oneindig laten groeien, door je personeel te laten excelleren? LiveLearn is dé upskilling partner.

Onze functionaliteiten

Voor individuen

Je gepersonaliseerde leeromgeving

Jij bepaalt zelf wat je in je omgeving te zien krijgt. Kies je onderwerpen of experts en neem je omgeving ook gewoon mee naar nieuwe werkgevers.

Een mobiele app voor je dagelijkse learnings

Veel onderweg en toch op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen of vaardigheden. Gebruik dan onze app voor Apple of Android.

Leervormen die bij iedereen passen.

We hebben 10 verschillende leervormen in het LiveLearn platform. Van het lezen van artikelen tot het volgen van een opleiding.

Bekijk al onze functionaliteiten

Direct een afspraak inplannen?
Hulp nodig of heb je vragen over LiveLearn? Wij zijn er om je te helpen.