Livelearn
search Inloggen search Registreren

Jouw profiel

Registreren Inloggen

HR Dienstverlening

De revolutionaire HR-dienstverlening die de war-on-talent en digitalisering verslaat!

Onze HR dienstverlening staat op het snijvlak van verandering en innovatie. In een tijd waarin digitalisering en de war-on-talent de norm zijn geworden, begrijpen wij de behoefte aan vernieuwing.

Daarom hebben wij als LiveLearn een geheel nieuwe dienstverlening ontwikkeld die inspeelt op deze HR trends. Met onze expertise en geavanceerde technologieën creëren we een moderne, digitale HR-ervaring die bijvoorbeeld jouw wervingsproces stroomlijnt, talentontwikkeling stimuleert en de employee journey verbetert. Onze innovatieve aanpak zorgt ervoor dat organisaties kunnen groeien en bloeien in de snel veranderende wereld van HR. Samen zetten we de nieuwe standaard in human resource management.

HR Consultancy

Strategisch HR-advies voor het ontwikkelen van een wendbare, talentgerichte organisatie.

HR Interim

Flexibele HR-expertise op maat om uw organisatie te ondersteunen en HR-doelen te realiseren.

IT implementatie

Verbeterde HR-processen, geautomatiseerd beheer, succesvolle implementatie van HR-software.

Onze aanpak

De LiveLearn methode is net anders dan andere HR partijen. Bij LiveLearn combineren we persoonlijke begeleiding en technologie om onze partners de beste ervaring te bieden. Wij begrijpen ook dat het ontwikkelen van talent niet altijd op de eerste plaats staat binnen een organisatie. Daarom maken wij onze services en software zo eenvoudig mogelijk, zodat er geen tijd verloren gaat.

Wat doen wij dan als LiveLearn? Wij werken altijd datagedreven en beredeneren HR vanuit de individuele werknemer. Dit klinkt als een klein verschil, maar heeft op organisatie niveau enorme impact. Wij koppelen namelijk alle wensen en doelen van de individuele medewerker en bieden hen een persoonlijk, datagedreven oplossing. Zo kunnen zij persoonlijk groeien en dus jij als organisatie. Alle data wordt geanonimiseerd en teruggekoppeld naar de organisatie, zodat deze vanuit real-time informatie beslissingen kan nemen.

Lees meer

Onze dienstverlening gaat verder dan alleen learning & development!

Wanneer vooral niet met ons te werken.

Als innovatie, digitalisering en goed werkgeverschap geen prioriteit voor je zijn, is het wellicht niet raadzaam om met ons samen te werken. Wij zijn toegewijd aan vooruitstrevende HR-oplossingen en het creëren van moderne, efficiënte werkomgevingen. Onze focus ligt op het helpen van organisaties die streven naar groei, concurrentievoordeel en het aantrekken van talent.

Jij wel? Neem dan contact op

Op zoek naar inspiratie?

Ons uiteindelijke doel

Mensen toegang geven tot kennis én vaardigheden om hen een eerlijke kans op de wereldwijde arbeidsmarkt te geven.

1

0

0

0

0

0

0

0

0

0

Doe jij met ons mee?

`

Direct een afspraak inplannen?
Hulp nodig of heb je vragen over LiveLearn? Wij zijn er om je te helpen.