Jouw profiel

Registreren Inloggen

Artikel

17
januari

Healthcare Weekly

januari 17, 2024

1 views

4 recruitmenttech leveranciers uit Zweden om in de gaten te houden

Zweden heeft een groeiend ecosysteem van leveranciers op het gebied van recruitmenttechnologie, ofwel: rekrytering teknologi. In dit artikel zetten we vier Zweedse leveranciers op een rij om in de gaten te houden: Teamtailor, Sekando, Wopify en Alva Labs.

1. Teamtailor

Teamtailor is een leverancier van alles-in-één wervingssoftware. Meer dan 8.000 bedrijven wereldwijd gebruiken de ATS-oplosing van Teamtailor, dat bekend staat als gebruiksvriendelijk. “Onze op-kandidaten-gerichte software biedt alle tools die je nodig hebt om beter te werven, inclusief geautomatiseerde activeringen, analyses, anoniem werven, generatieve AI, volledig aanpasbare wervingsprocessen, een carrièresite en nog veel meer.”

2. Sekando

Sekando is een recruitersmatchingsplatform. Dat lees je goed: het matcht recruiters aan wervingsvraagstukken doormiddel van de nodige algoritmes. “We helpen werkgevers sneller, gemakkelijker en juist te werven door ze te koppelen aan verschillende recruiters om openstaande functies in te vullen. Je kunt gratis vergelijken en kiezen op basis van prijs, aanbevelingen of een van onze andere parameters.”

3. Wopify

Wopify vereenvoudigt jobmatching door een gebruiksvriendelijke digitale ontmoetingsplaats te bieden. Bedrijven kunnen eenvoudig de juiste mensen vinden, terwijl werkzoekenden profielen kunnen aanmaken en vervolgens kunnen zoeken naar relevante services. “Wij denken dat het zoeken naar werk anders kan. We willen een nieuwe levensstijl introduceren met eindeloze mogelijkheden, waar leeftijd, geslacht, cultuur en etnische achtergrond geen invloed hebben op je kansen om je droombaan te krijgen, overal ter wereld.”

4. Alva Labs

Alva Labs brengt psychometrische tests en moderne technologie samen tot één wervingsplatform. Dat doet het bedrijf, in Stockholm gevestigd, met een mooi mantra: hire people, not cv’s. “Onze tests, ontwikkeld door een team van psychometristen, datawetenschappers en talentverwervingsexperts, combineren vooraanstaande wetenschap in psychologische metingen met geavanceerde machine learning. Het resultaat is een platform voor kandidaatbeoordeling dat het wervingsproces verbetert voor iedereen.”

 

What's your reaction ?

Comments (0)

No reviews found