search Inloggen search Registreren

Jouw profiel

Registreren Inloggen

Artikel

10
mei

Racefiets Blog

mei 10, 2024

1 views

Nieuwe fietsen van Cube voor de shorttrackers van TeamNL

Dat schaatsers en shorttrackers veel fietsen is geen geheim. Het is vooral in de zomer een belangrijke vorm van training, als ze lastiger op het ijs kunnen trainen. De shorttrackers van TeamNL zijn momenteel aan het trainen richting de Olympische Spelen van Milaan in 2026 en vanaf 1 mei worden ze daarbij geholpen door Cube.

Cube Agree C:62 Pro

Tijdens de trainingskampen en bij de warming-up voor de wedstrijden zullen de shorttrackers gaan rijden op de Cube Agree C:62 Pro. Het witte frame heeft lekker opvallende oranje decals, en er staat een custom logo op voor de TeamNL shorttrackers. Naast de fiets zullen mannen als Sjinkie Knegt, Itzhak de Laat en dames als Suzanne Schulting en Xandra Velzeboer ook te zien zijn met helmen, schoenen en handschoenen van Cube. De samenwerking tussen TeamNL is tot stand gekomen met tussen Oneway distribution, de verdeler van Cube, en de Cube Store in Oudehaske in Friesland. Dat is één van de negen brandstores van Cube in Nederland.

Wielen van Ere Research

De Cube Agree C:62 Pro waar ze mee gaan rijden is afgemonteerd met een draadloze SRAM Rival AXS groepset, en de wielen zijn van Ere Research. Een samenwerking tussen Cube en Ere Research zagen we eerder ook al bij de profs van Intermarché Wanty. Bij de wielen heeft Ere de opvallend oranje kleur van de logo’s ook meegenomen in hun design en dat smoelt goed. Deze gekleurde details zie je ook nog terug in de stuurdoppen en de onderkant van het zadel waardoor het een mooi geheel wordt. Wij testten vorig jaar de Cube Agree C:62 Race met Shimano Ultegra Di2 en Joost was daar erg over te spreken.

What's your reaction ?

Comments (0)

No reviews found