search Inloggen search Registreren

Jouw profiel

Registreren Inloggen

Artikel

18
januari

AfterSales

januari 18, 2024

21 views

Stellantis levert tot 250.000 voertuigen aan Sixt

Mobiliteitsprovider Sixt en Stellantis hebben een akkoord gesloten dat Sixt het recht geeft over de komende drie jaar tot 250.000 voertuigen van Stellantis af te nemen. De eerste voertuigen worden al in het eerste kwartaal van 2024 verwacht.

Het gaat om voertuigen van alle merken van Stellantis, en alle aandrijflijnen, inclusief batterij-elektrische voertuigen. Over de precieze aantallen, de samenstelling van de orders en de afleverdata, buiten de al gemaakte afspraken, kunnen flexibel worden aangepast, afhankelijk van vraag en aanbod.

Data

In aanvulling op het akkoord zullen Stellantis en Sixt ook de mogelijkheden tot verdere samenwerking onderzoeken, met inbegrip van Mobilisights, de data as a service-tak van Stellantis, waar beide partijen van kunnen profiteren.

Carlos Tavares, ceo van Stellantis: “Deze samenwerking met Sixt stellen huidige en toekomstige klanten van de Stellantis-merken in staat zich in te laten met onze nieuwste aanbiedingen met de meest geavanceerde aandrijflijn, voertuigconnectiviteit en overdacht comfort. Het is de ultieme testrit en een kritisch controlepunt voor ons in de komende jaren als wij ons omvormen tot een duurzaam mobiliteitstechnologiebedrijf.

Groeiambitie

Konstantin Sixt (tweede van rechts), co-ceo van Sixt: “Dit akkoord, met een vooruitstrevende partner met een volledig aanbod, onderstreept onze belofte om onze klanten de beste keuze te bieden voor al hun mobiliteitsbehoeften. Het stelt ons in staat onze groeistrategie Expect Better te versnellen, nadat we er al in geslaagd zijn onze wereldwijde omzet met bijna 20 procent te vergroten in de eerste negen maanden van 2023. Deze ambitie geldt de Europese landen, maar natuurlijk ook de VS, de grootste verhuurmarkt ter wereld en de belangrijkste groeimarkt voor ons bedrijf.”

What's your reaction ?

Comments (0)

No reviews found