Jouw profiel

Registreren Inloggen

Artikel

04
januari

AfterSales

januari 04, 2024

1 views

Van Mossel neemt Deense Mercedes-dealer over

Van Mossel Automotive Group is met Mercedes-Benz Denmark de overname overeengekomen van de Mercedes-Benz-activiteiten in en rondom de regio Kopenhagen, waaronder een schadeherstelvestiging. Mercedes-Benz CPH werkt met 330 medewerkers vanuit zes locaties in de regio Kopenhagen.

De vestigingen, inclusief de medewerkers, zullen onderdeel gaan uitmaken van Van Mossel Automotive International, de internationale tak van Van Mossel voor alle landen buiten de Benelux. Na de overname gaan de locaties verder onder de naam Van Mossel Copenhagen. De transactie zal worden voorgelegd aan de Deense mededingingsautoriteit en is gepland om in het tweede kwartaal van dit jaar te worden afgerond.

Versterking

Jurrie Scholtens, ceo Van Mossel Automotive International: “Deze overname is onderdeel van onze strategie om een grotere footprint in Europa te krijgen. Met de toevoeging van Mercedes-Benz CPH groeit Van Mossel Automotive International uit tot bijna 1500 medewerkers met een omzet van bijna één miljard euro in de landen Denemarken, Duitsland en het Verenigd Koninkrijk”.

“We zijn erg blij met de goede en nauwe samenwerking met de Mercedes-Benz Groep AG en zijn er trots op het vertrouwen te hebben gekregen van Mercedes-Benz om in en rondom de regio Kopenhagen onze positie te versterken. Denemarken heeft een sterke economie waarvan de cultuur ons perfect past. Wij kijken ernaar uit om de Deense klanten kennis te laten maken met de kracht van onze groep, tezamen met een sterk management team en vakbekwame medewerkers van Mercedes-Benz CPH. Daarbij zijn we verheugd dat het gehele team aan boord blijft!”

What's your reaction ?

Comments (0)

No reviews found