search Inloggen search Registreren

Jouw profiel

Registreren Inloggen

Artikel

18
april

Horeca Magazine

april 18, 2024

views

Voor de zesde keer op rij wordt Lounge van Brussels Airlines bekroond tot “Europe’s Leading Airline Lounge”

THE LOFT by Brussels Airlines and Lexus blijft onverslagen op de World Travel Awards

Voor een indrukwekkende zesde keer op rij werd “THE LOFT by Brussels Airlines and Lexus” gekroond tot “Europe’s Leading Airline Lounge” op de World Travel Awards, die dit jaar werden uitgereikt in Berlijn. Reizigers van over heel de wereld konden stemmen voor deze award. Brussels Airlines blijft continu investeren in de lounge om ervoor te zorgen dat reizigers een product van de bovenste plank krijgen.

THE LOFT by Brussels Airlines and Lexus is de lounge in de Schengen-zone van Brussels Airport. De lounge is ingedeeld in verschillende zones waar mensen kunnen werken, ontspannen of iets eten en drinken. Er zijn aparte ruimtes om te rusten en om te douchen. De lounge is toegankelijk voor passagiers die reizen in Business Class, voor mensen met status in het Miles and More getrouwheidsprogramma en tijdens rustige momenten ook voor reizigers in Economy Class van Brussels Airlines, mits het betalen van een toeslag.

Brussels Airlines plant nog meer investeringen in THE LOFT, zoals een gerenoveerde coffee corner in samenwerking met Rombouts Koffie. Er zullen ook regelmatig events georganiseerd worden met een focus op Belgitude die voor de luchtvaartmaatschappij belangrijk is. Dit komt bovenop andere sterke samenwerkingen, onder meer met Neuhaus en Grohe.

What's your reaction ?

Comments (0)

No reviews found