search Inloggen search Registreren

Jouw profiel

Registreren Inloggen

Artikel

09
januari

Healthcare Weekly

januari 09, 2024

3 views

Zvoove Group is marktleider staffing tech markt met overname HelloFlex

Na de overname van Pivoton (2022) en RecruitNow (2023) heeft Zvoove eind 2023 ook het Nederlandse HelloFlex overgenomen. Met deze overname is Zvoove na Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland, nu ook in Nederland de marktleider met softwareoplossingen voor de flexmarkt. Binnen de overeenkomst, worden HelloFlex´ dochterondernemingen FlexService, UBplus en CAOWijzer eveneens overgenomen door Zvoove.

Zelfstandig

Dankzij de overname dekt Zvoove de volledige Nederlandse flexmarkt af met een uiterst compleet portfolio aan softwareoplossingen voor alle bedrijfsprocessen die de gehele back-, mid- en frontoffice overspannen. HelloFlex blijft zelfstandig opereren in Nederland en blijft haar klanten haar standalone softwareoplossing bieden zoals zij dit altijd heeft gedaan. Door samen te werken met de Nederlandse zvoove-bedrijven Pivoton en RecruitNow, profiteren de drie flexmarkt-dienstverleners optimaal van het complete aanbod dat elke behoefte afdekt en dat voldoet aan alle eisen en wensen voor de Nederlandse markt.

Productcombinaties

CEO's van HelloFlex, Pivoton en RecruitNowPeter Loopstra, coo van HelloFlex, Paul van den Bosch, ceo van Pivoton en Andre Polderman, ceo van RecruitNow geven in het persbericht aan het met elkaar eens te zijn dat het samengaan essentieel is. De verdeelde, complexe en dynamische flexmarkt vereist op IT?gebied specialistische, landelijke én internationale kennis en ervaring, alsook samenwerking en voortdurende productontwikkeling, wat onder de Zvoove-paraplu het best is geborgd: ´Met de toevoeging van HelloFlex, dekken we de volledige markt nog beter af, van het MKB tot de grote spelers in de branche. Bestaande en nieuwe klanten bieden we meer mogelijkheden en grotere keuzevrijheid, terwijl zij vrij blijven in hun keuze voor productcombinaties. Samen voorzien we in elke behoefte, van het ATS-kandidaatsvolgsysteem tot aan de krachtigste backoffice-systemen in de markt, maar we blijven die dus ook onafhankelijk van elkaar aanbieden’.

Kampioenen

Oliver Muhr, ceo van Zvoove is uiterst enthousiast: “Onze bedrijven ontwikkelen oplossingen voor flexmarkt-dienstverleners die helemaal zijn toegesneden op hun vestigingslanden. Deze zijn gebaseerd op hun diepgaande kennis van de plaatselijke situatie en van de specifieke klantwensen in hun markt. Klanten kunnen zo eenvoudig voldoen aan de landelijke wet- en regelgeving en profiteren van onze uitgebreide kennis en ervaring wat betreft onderzoek & ontwikkeling, productmanagement en toepassingen zoals AI. Dat resulteert in ongeëvenaarde totaaloplossingen voor alle bedrijfsprocessen. De overname van HelloFlex past in de traditie om landelijke kampioenen over te nemen”.

What's your reaction ?

Comments (0)

No reviews found